Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویب قانون پرداخت فوق العاده خاص به پرسنل درمانی و مراقبتی سازمان زندانها از جمله قوانینی است که با گذشت ۹ سال هنوز اجرایی نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ کار در زندان و رسیدگی به امور زندانیان از جمله مشاغلی است که با سختی مضاعف نسبت به برخی کارهای دیگر برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب زندانیان را افرادی در برمی‌گیرند که جرائم مختلفی را از سرقت، حمل و فروش موادمخدر، قتل، پولشویی و دیگر جرائم مرتکب شده‌اند و در واقع به لحاظ وضعیت روانی هم با افراد عادی تفاوت‌های فاحشی دارند و نیازمند دریافت خدمات و مراقبتهای خاص و تخصصی هستند.

پرسنل سازمان زندانها با یک ارباب رجوع معمولی سر و کار ندارند و بر این اساس باید از حقوق و مزایای مناسبی برخوردار باشند تا بهتر بتوانند به وظایفشان عمل کنند.

سختی کار در زندان به ویژه در شرایط شیوع بیماری کرونا تشدید شده است و پرسنل این قبیل مراکز با اقشار خاص با شرایط خاص مواجه بوده و نیازمند توجه هر چه بیشتر مسئولان و دریافت حمایت مدیران ذیربط هستند.

قانونی که ۹ سال پس از تصویب همچنان اجرا نمی‌شود!

تاریخ دقیق تصویب قانون فوق‌العاده خاص موضوع «قانون فوق‌العاده خاص کارمندان سازمانهای پزشکی قانونی کشور و انتقال خون ایران مصوب چهارم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲ است و بر این اساس کارمندان سازمان دامپزشکی کشور مطابق جدول قانون مذکور و کارمندان سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور باید فوق العاده خاص خود را دریافت کنند.

لازم به ذکر است که اعتبار مورد نیاز جهت پرداخت فوق‌العاده خاص موضوع قانون فوق، به کارمندان سازمان دامپزشکی کشور باید از محل ردیف درآمدی ماده (14) قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب 24/3/1350 و به کارمندان سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور برای سال جاری از محل درآمدهای موضوع بند (هـ) ماده (2) قانون تبدیل شورای سرپرستی زندانها به سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی مصوب 6/11/1364 و ماده (98) آیین‌نامه اجرائی آن و نیز صرفه‌جویی‌ها و با استفاده از اختیارات و مجوزهای قانونی خود، با بهره‌گیری از منابع حاصله از فروش اموال و املاک مازاد بر نیاز سازمان پس از واریز به حساب خزانه تأمین و پس از آن در بودجه‌های سنواتی پیش‌بینی شده و پرداخت شود.

بر اساس قانون مصوب شده بود که از سال ۹۱ موضوع قانون تسری برای پرداخت فوق العاده خاص پرسنل سازمان زندانها اجرایی شود اما با گذشت ۹ سال خبری از اجرای قانون مذکور نیست.

 

دستور موکد رئیس قوه قضائیه بر پیگیری فوق العاده خاص پرسنل زندانها!

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضائیه، طی دستورالعملی بر پیگیری جدی موضوع قانون تسری فوق العاده خاص کارکنان سازمان زندانها تاکید کرد.

به گفته دکتر امین حسین رحیمی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه، رئیسی رئیس قوه قضاییه در جلسه‌ای که در روز یکشنبه  مورخ 1400/01/15 جهت بررسی راهکارهای کمک به معیشت کارکنان محترم اداری در دستگاه قضایی در حوزه ریاست تشکیل شده بود دستور داد تا موضوع قانون تسری فوق العاده خاص کارکنان سازمان زندان‌ها به کارکنان اداری قوه قضاییه از طریق تعامل نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.

معاون رئیس قوه قضاییه افزود: این معاونت به طور جدی دستور ریاست محترم قوه قضاییه را در دستور کار قرار می‌دهد و به زودی با همکاری معاونت حقوقی و امور مجلس قوه طرح تسری قانون مذکور به کارکنان اداری را از طریق نمایندگان محترم مجلس ارائه خواهد کرد.

این مقام عالی قضایی همچنین گفت: در این خصوص حتماً از کمک معاونین محترم منابع انسانی دادگستری استان‌ها جهت توضیح سختی کار همکاران و توجیه نمایندگان محترم مجلس در زمان طرح آن در جلسه شورای اسلامی استفاده خواهد شد.

 

پرداخت فوق العاده خاص پرسنل در ۱۴۰۰، وعده مدیران سازمان زندانها!

بسیاری از پرسنل درمانی زندانهای کشور نسبت به عدم اجرای قانون تسری پرداخت فوق العاده خاص شکایت دارند و به گفته آن‌ها این قانون همچنان جزو قوانین متروکه‌ای باقی مانده است که مسئولان مربوطه تمایلی به اجرای آن ندارند.

در دیدار حضوری محمد مهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان‌ها با محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور صحبت از اجرایی شدن قانون پرداخت فوق العاده خاص پرسنل سازمان زندانها بوده است و ظاهراً مقرر شده است تا این قانون در سال جاری اجرایی شود.

در حال حاضر پیام‌های ارسالی برخی از پرسنل درمانی و مراقبتی بعضی از زندانهای کشور به خبرگزاری دانشجو، از عدم دریافت فوق العاده خاص و مخالفت برخی مدیران زندان‌ها با وجود در نظر گرفته شدن ردیف بودجه دولتی در این خصوص حکایت دارد.

حال باید دید که وعده مدیران سازمان زندانها و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور درباره پرداخت فوق العاده خاص پرسنل از سال ۹۱ تا کنون کی و چگونه عملی خواهد شد.

طی تماس تلفنی خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو با روابط عمومی سازمان زندانها، مسئولان مربوطه قول مساعد برای پیگیری وضعیت پرداختی فوق العاده خاص پرسنل درمانی و مراقبتی این سازمان دادند.

این خبرگزاری آمادگی دارد تا پاسخ مسئولان سازمان زندانها درباره آخرین اخبار از وضعیت پرداخت فوق العاده خاص پرسنل سازمان زندانها را جهت رفع ابهامات موجود منتشر کند.

امید می‌رود با دستور رئیس قوه قضائیه مشکلات پرداخت فوق العاده خاص پرسنل درمانی و مراقبتی سازمان زندانها مرتفع شود و این قشر خدوم و زحمتکش به حق خود برسند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا کوید 19 سازمان زندانها نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه سازمان زندانها کارمندان سازمان موضوع قانون قوه قضاییه قوه قضائیه قانون تسری زندان ها رئیس قوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانونی برای زیر ذره‌بین بردن بازار سفته‌بازی و سوداگری

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:با تبدیل شدن طرح مالیات بر سفته بازی و سوداگری و اجرای دقیق آن ، بساط سوداگری و دلال بازی از بازار طلا، سکه، مسکن و خودرو تا حد زیادی جمع می‌شود و ثبات نسبی در این بازارها ایجاد می‌شود. - اخبار سیاسی -

اصغر سلیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه در جلسات علنی هفته گذشته مجلس ایرادات مالیات بر سوداگری بررسی و انجام شد، گفت: پس از این مرحله و بر اساس روال قانونی طرح مذکور برای بررسی و تایید به شورای نگهبان ارسال می‌شود تا فرایند بررسی را سپری کرده و پس از تایید و ابلاغ اجرایی شود.

مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شودوی افزود: قانون مذکور سالیان زیادی است که در بسیاری از کشورهای جهان اجرا می‌شود که با تبدیل شدن این طرح به قانون، ما نیز از جمله کشورهایی هستیم که آن را در کشورمان اجرا خواهیم کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: با تبدیل شدن این طرح به قانون و اجرای درست آن ، بساط سوداگری و دلال بازی از بازار طلا، سکه، مسکن و خودرو تا حد زیادی جمع می‌شود و ثبات نسبی در این بازارها ایجاد می‌شود.

سلیمی با اشاره به انتشار برخی از اخبار در فضای مجازی در باره این طرح بیان کرد: لازم است با انتشار اخبار درست به مردم درباره زمان، نوع و اینکه این طرح در صورت اجرایی شدن شامل چه کسانی و چه معاملاتی می‌شود، اطلاع رسانی درست و دقیق صورت گیرد.

وی در توضیح اینکه طرح مالیات بر سوداگری شامل چه کسانی می‌شود؟ گفت: اساس مالیات مذکور ، بر رویکرد سفته بازی و سوداگری است و حتی یک درصد مردم هم شامل اجرای این قانون نخواهند شد.

نماینده سمیرم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این طرح تنها بازار سفته بازی، دلالی و سوداگری را زیر ذره‌بین قرار خواهد داد و هر شخصی که طلا و ارز را بر اساس بازارهای رسمی و در هر مقدارش معامله کند، اساساً مشمول این مالیات نخواهد شد.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری در مجلس را مورد آتش بس قرار خواهم داد
  • نخستین انتخابات هوشمند جهان در استونی اجرا می‌شود
  • قانونی برای زیر ذره‌بین بردن بازار سفته‌بازی و سوداگری
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • گلایه برخی گندم کاران کرمانی از تاخیر در پرداخت پول گندم
  • مهریه ای که قانونی نیست | رمز ارز رو کی داده، کی گرفته!؟
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا